Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
28.4 °C 22%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Μετά τους μετανάστες που «τρώνε κατοικίδια», ο Τραμπ εφηύρε μια γενοκτονία - αυτή των «νεκρών λευκών αγροτών» της Νότιας Αφρικής
Ημερομηνία: Σήμερα 24/5/2025, 10:24 - Εμφανίσεις: 14



«Νεκροί λευκοί αγρότες» – όσοι παρακολούθησαν την πρόσφατη συνάντηση στον Λευκό Οίκο μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του προέδρου της Νότιας Αφρικής Σιρίλ Ραμαφόζα, γνωρίζουν σε τι αναφέρονται αυτές οι λέξεις, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος, με τον συνήθη αγενή του τρόπο και κάνοντας τους τηλεθεατές παγκοσμίως να υποθέσουν ότι αυτό που έδειχνε σε μία οθόνη ήταν τάφοι, τόνισε χαρακτηριστικά: «Εκτελέσθηκαν.

Αυτοί είναι όλοι λευκοί αγρότες που θάβονται».

«Οι αγρότες δεν είναι μαύροι», διευκρίνισε αργότερα στη συνάντηση, σε περίπτωση που μας είχε διαφύγει το νόημα την πρώτη φορά, και επανέλαβε πως «τυχαίνει να είναι λευκοί», την ώρα που ο Νοτιοαφρικανός πρόεδρος ρωτούσε διακριτικά για την προέλευση του υποτιθέμενου υλικού, με τον τρόπο ενός ανθρώπου που δεν θέλει αυτή η συνάντηση να γίνει «Ζελένσκι Νο 2».

Ορισμένοι αφελείς ψηφοφόροι του Τραμπ, φυσικά, από τις τόσες φορές που ο αγαπημένος τους πρόεδρος μίλησε για «νεκρούς λευκούς αγρότες», φθάνοντας στο σημείο να αναφέρεται σε «γενοκτονία» – την ώρα που αγνοεί επιδηκτικά τη γενοκτονία στη Γάζα – μπορεί και να τον πίστεψαν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Λιγότερο από το 1% οι δολοφονίες λευκών αγροτών Η πραγματικότητα, όμως, είναι πως δεν υπάρχει καμία γενοκτονία στη Νότια Αφρική, την χώρα που βασάνισε το απαρτχάιντ επί δεκαετίες.

Υπάρχει μόνο μια χώρα, που παλεύει με ένα απίστευτα τραγικό παρελθόν και βιώνει ένα ασταθές παρόν όπου, πράγματι, συμβαίνουν επιθέσεις σε φάρμες, αλλά τα θύματα αυτής της βίας είναι τόσο λευκοί όσο και μαύροι.

Ή, όπως το έθεσε επιγραμματικά το PolitiFact σε έναν έλεγχο γεγονότων: «Λευκοί αγρότες έχουν δολοφονηθεί στη Νότια Αφρική.

Αλλά οι δολοφονίες αυτές αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% των περισσότερων από 27.000 ετήσιων δολοφονιών σε εθνικό επίπεδο».

Η πρώτη ομάδα λευκών Νοτιοαφρικανών φτάνει στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ για τους πρόσφυγες «Η ιδέα μιας ‘γενοκτονίας των λευκών’ που λαμβάνει χώρα στη Νότια Αφρική είναι εντελώς ψευδής», τόνισε ο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
28.4 °C 22%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies